(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Maso na worčestru
Potřebné ingredience
400 g vepřové kýty (možno použít i kuřecí, krůtí) sůl, pepř 2 PL worčestrové omáčky 2 PL kečupu 1 PL hořčice hladká mouka
Postup přípravy
Na troše oleje opeču do měkka maso (osolené, opepřené), vyndám a dám stranou.
Do výpeku dám trochu hladké mouky a metlou nabo vidličkou míchám, aby se neudělali žmolky. Přidám dvě PL worčestrovky, dvě PL kečupu a 1 PL hořcice. Podle potřeby osolíme, opepříme. Podle hustoty omáčky můžeme zředit vývarem.
Někdy dám maso zpátky do omáčky, někdy ho omáčkou přelívám na talíři.
Jako příloha se hodí vařené, ale i štouchané brambory.
Nám to moc chutná a je to rychlovka.
Do výpeku dám trochu hladké mouky a metlou nabo vidličkou míchám, aby se neudělali žmolky. Přidám dvě PL worčestrovky, dvě PL kečupu a 1 PL hořcice. Podle potřeby osolíme, opepříme. Podle hustoty omáčky můžeme zředit vývarem.
Někdy dám maso zpátky do omáčky, někdy ho omáčkou přelívám na talíři.
Jako příloha se hodí vařené, ale i štouchané brambory.
Nám to moc chutná a je to rychlovka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé